Partners

slips

Privilegium

Välkommen till ett nätverk av professionella och driftiga företagare som alla vill ge förmånlig service och inspirerande erbjudande till våra kunder.

 

Prestige MLS
www.prestige-mls.com
Prestige MLS is a Business Club exclusively dedicated to Luxury Real Estate in Europe and throughout the world. Members are strictly selected for their experience and reputation in the Luxury Real Estate market. By pooling their exclusive properties, and combining their skills according to the MLS rules and principles, Prestige MLS members collaborate actively for the success of your real estate project.
Arkitekt Agneta Hahne AHAwww.aha-ab.se
Vi arbetar med arkitekturen från idé till genomförande som hus-projektering, inredningsuppdrag, stadsplanering och möbelformgivning . Vi erbjuder ett kostnadsfritt möte på vårt kontor på Västergatan 25. Tillsammans diskuterar vi igenom ert projekt.
Crafoord Auktionerlwww.crafoordauktioner.semail@crafoordauktioner.se Crafoord auktioner är sydsveriges ledande auktionshus med ett stort internationellt kundregister. Vi håller stads-, kvalitets- och bokauktioner i centrala Lund. Vi erbjuder kostnadsfritt hembesök med värdering och rådgivning inför försäljning på auktion.
uno formwww.unoform.commalmo@unoform.com Den geometriska precisionen i uno forms grundmodul, som bygger på klassiska, arkitektoniska ideal, skapar en interiör i balans. De rena linjerna i uno form-köket gör att det är höjt över alla trender som kommer och går. Gratis konsultation och rådgivning med uno forms inredningsarki-tekter som styr och koordinerar både inredning, produktion, leverans och montering.
Galerie Leger
www.galerie-leger.se
Galerie Leger arbetar huvud-sakligen med nutida nordisk konst som målningar, skulpturer och grafik. Vi visar ett 10-tal utställningar om året i våra utställningsrum. Vi erbjuder Privilegiumnätverket utsmyckningsrådgivning såväl på företag som i privata hem.
Handelsbanken Malmö City
www.handelsbanken.sekaga01@handelsbanken.se
Handelsbanken är en fullsort-imentsbank för både privat- och företagskunder med verksamhet i ett 20-tal länder. Vi har 11 000 med-arbetare. Vi erbjuder både privatkunder och företag ett komplett utbud av banktjänster. Vi uppskattar det personliga mötet och du kan även ansöka om bolån och lånelöfte på hemsidan.
Kakel & Tegel
www.kakel-tegel.com
Vi har 40 års erfarenhet av kakel och tegel och via oss når du 21 av världens främsta producenter. Boka tid på ”Rumsbyrån” så får du vägledning, inspiration och infor-mation.
Miljögården i Lund
www.miljogarden.se
Sedan 1984 har familjen Blomsterberg drivit inredningsbutik i Lund och sedan 2003 på 3 000 kvm. Vi erbjuder kända varumärken av de mest intressanta formgivarna och tillverkarna. Vi erbjudet två timmars kostnadsfri rådgivning av Miljögårdens inredare. Annas Kök är en lunchrestaurang på Miljögården som även erbjuder catering till fest www.annaskok.se.
Globus Transport
www.globustransport.se
Med vår gedigna erfarenhet från mer än 35 år inom transport- och flyttbranschen, hjälper vi er att flytta säkert och bekvämt. Vi månar om att tillhandahålla en service och kvalitet av högsta klass, till förmånliga priser. Vi uppfyller samtliga riktlinjer i ”Bohag 2010 Standard” samt övriga branschbestämmelser.